За нас

Фирма „ИЗО 2001” ЕООД е регистрирана на 30.03.2001 г. в Софийски окръжен съд с фирмено дело N 348.

"ИЗО2001" ЕООД е специализирана в изпълнение на:

- хидроизолации на плоски покриви, тераси, основи и фундаменти
- полагане на битумни керемиди по скатни покриви
- тенекеджийски услуги и монтиране на безшевни улуци от ламарина с полиестерно покритие.

Фирмата работи с материали на световно известни фирми производители, отговарящи на европейските стандарти, с високо качество, което позволява на фирмата уверено да предлага дългогодишна гаранция за качеството и изпълнението на хидроизолационните работи. „ИЗО 2001” ЕООД е един от основните дистрибутори на фирма „Ви Джи Еф Изосистеми”, която е официален партньор на „General Membrane”(Италия), “ Tegola Canadese” (Италия), “Rockwool” (Дания), “Impertek” (Италия) и други.

От създаването си „ИЗО 2001” ЕООД успешно се налага на строителния пазар, благодарение на спазване на поетите ангажименти към инвеститорите, изпълняне срочно и качествено договорените строителни работи, на разположението си за консултации и професионални решения за изпълнение на хидроизололации и ремонти на съществуващи такива.

Фирмата разполага с най-доброто техническо оборудване и логистика, осигуряващи бързо и адекватно обслужване на клиенти във всяка точка на България.

Цел на „ИЗО 2001” ЕООД е постоянно подобряване на качеството на услугите, вървейки в крак с новите технологии в областта.


За безплатна консултация обадете се сега!
GSM:0888 260 739; 0898 660 150
email: izo_2001@abv.bg
izo_2001
Todor Cucov